Ny keramik

IMG_7215

Här är några bilder på lite keramikföremål som jag nyss blivit klar med. Älskar den där gröna glasyren, och har gjort flera skålar i den tidigare. Och två av än så länge fem kaffemuggar är också färdiga med glasyrbränningen.

IMG_7212

Den där gröna glasyren är rätt så oberäknelig, men det är liksom det jag gillar med den. Man vet aldrig vart den mörknar eller får lite prickar. Det gör uttrycket så levande. Och så är den sådär matt och fin som jag gillar.

IMG_7237

IMG_7230

Muggarna i vit stengodslera har fått en matt vit glasyr som kan dra lite åt creamfärgad och till och med svagt rosa i vissa förhållanden. Första gången jag testade den, och jag gillar den! De är fortfarande lite olika i storleken, men de blir jämnare och jämnare. Tur att det går framåt och inte bakåt i alla fall.

IMG_7263

Kommentarer är stängda.