Ny hemsida!

Sedan årsskiftet lite drygt så har jag arbetat på en ny hemsida tillsammans med MXMcom.se. Och det är jättekul att äntligen få visa den för er! Bloggen har jag ju haft sedan 2005, och jag kände att det nu var dags att ta steget till en lite mer professionell plattform, med landningssida, kontaktuppgifter och portfolio, och såklart så följer även bloggen med!

Den största skillnaden blir nog att här kommer jag att fokusera mer på allt inrednings, men även trädgårdsrelaterat innehåll. Det som nu på deltid är min profession. Och snart kommer jag att även ha en certifierad utbildning som inredare. Därför kände jag att jag behövde en bättre och mer professionell plattform att hänvisa mina kunder till. Min gamla blogg har flyttat till johannagilan.se och allt content ligger kvar där.

Så välkommen till nya byjowithlove.com!

2 kommentarer

  • Louise says:

    Hej. Tror inte att vi som följer dig via bloglovin hängt med till din nya blogg. Jag fick i alla fall söka om dig. Tänkte så du vet. 🙂

    • Johanna Gilan says:

      Okey va bra! Tack att du sa till, är så dålig på sådant själv, men det ska jag styra upp. 🙂