Augustikvällar

Jag älskar augustikvällar! Verkligen älskar! De består av både det bästa från sommarens kvällar, värmen från dagen som hänger kvar i luften till sent på kvällen, och det bästa från höstens kvällar, mörkret som faller och lusten att tända ljus och mysa. Sen var det under långa sensommar promenader, de där kvällarna som ännu är ljumma men som luktar höst, och när stjärnorna börjar synas igen som jag blev kär i min man för många, många år sedan. Han följde mig ofta hem ifrån olika tillställningar vi varit på, lånade ut sin tröja eller jacka och såg till att jag kom hem säkert innan han tog bussen hem själv. Då var vi femton, sexton år. Dessutom så är han ju född i mitten av augusti också, så det får mig alltid att tänka på honom. Så augusti är hans månad, av flera orsaker. Inte konstigt att jag alltid får en varm och lite pirrig känsla inom mig när det är sensommar i luften och himlen är mörk och full av stjärnor.

IMG_9606 IMG_9599 IMG_9580 IMG_9587 IMG_9598

2 kommentarer

  • Anna-Karin says:

    Det ljuva ljuset saknar man nu!
    Har letat o letat på din blogg och IG, fått för mig att du lagt upp att du gjort en skjutdörr till ert skafferi (?) men kan inte hitta så jag kanske blandar ihop det med någon annan. Tyckte lösningen var så smart att jag ville apat efter 🙂

    • Johanna Gilan says:

      Hej! Jag har gjort en skjutdörr till en tvättstuga 🙂 så på sätt och vis stämmer det. Dock la jag bara upp en liten video på storys på IG eller va det Snapchat? När jag höll på att bygga den, och precis när jag va klar, sen har jag inte lagt upp så mycket mer tror jag. Men tänkt göra det framöver, får se hur det går 🙂 /JO