Vår Airbnb i Göteborg

I slutet av Juli så hade vi det så lyxigt så vi fick till en barnfri långweekend i Göteborg, mannen och jag. Som av en slump så snubblade jag över en lägenhet på Airbnb som inte bara låg i rätt område där vi ville bo, runt Andra och Tredje Långgatan, men den va även bara så härligt inredd! Så här nedan följer några bilder som jag knäppte under dagarna vi bodde där. Fanns så mycket som tilltalade mig där! Även om det ej ser ut som vårt hem, så kände jag mig ändå verkligen som hemma i stilen. De tvåtonade väggarna, mycket blått och grönt. Retrokeramik och mycket växter! En detalj jag verkligen gick igång på var det mörkgröna taket i vardagsrummet! Verkligen läckert med den här takhöjden, svårare om man har 2,44 som vi har dock. Men så snyggt här!

IMG_9378

IMG_9354IMG_9400

IMG_9419

IMG_9427

IMG_9426

IMG_9333

IMG_9455

 

IMG_9408

Kommentarer är stängda.