Well hello blog, we meet again!

Ett litet tag sen jag bloggade nu. Men inte lika illa som förra gången. Då närmade det sig ett år sedan sista inlägget, nu har det faktiskt bara gått 3 månader sedan sist. Kanske en ny trend på G i mitt liv? Börjar få för långa instainlägg nu också, så kanske alla tecken pekar på att det på riktigt är dags att börja blogga igen. Inga löften, men vi testar!

Mitt problem sen jag flyttade bloggen hit till företagssidan, från att ha varit en personlig blogg innan, är nog att jag fick lite identitetsproblem. Jag har varit ganska personlig alltid i mitt bloggande och blev osäker på ”hur” jag skulle blogga nu. Men efter att den här tiden har gått så känner jag att det är just personlig jag måste vara, annars går det inte.

Och för de som inte har följt bloggen innan, så kommer här en kort presentation. Jag heter Johanna Gilan, född 1985 så i skrivandets stund 33 år. Gift med Arash sedan 2008, företagare som är VD och medgrundare av VivaMedia, en digital marknadsföringsbyrå. Han är även författare till boken Get Digital – Or die trying som finns här, och även som ljudbok på storytel. Och snart kommer även hans andra bok. Han har även podden VD-Podden. Tillsammans har vi tre barn födda mellan 2010 0ch 2013. Japp, det var intensivt, men fint. Där jag sitter och skriver nu har jag även en svart katt uppkrupen i knäet som heter Sushi och som blev en del av klanen Gilan 2017.

Vi bor i ett litet hus från 1972 som vi har renoverat och fixat både invändigt, utvändigt och gjort iordning trädgården på. Och vi trivs kanon! Jag jobbar själv som inredare efter att ha pluggat till detta HT 2015 till VT 2017 och driver min egen firma, Gilan Design. Jag poddar också om att arbeta kreativt, och podden heter Design Livet. Utöver det så älskar jag att bygga saker och snickra. Och håller också på med keramik på fritiden och har en egen liten keramikverkstad på gården.

Så! Det var lite kort om mig. Välkommen hit!

 

Kommentarer är stängda.