Om Gilan Design

Gilan Design är ett inrednings, styling och designföretag startat av mig Johanna Gilan. Jag startade företaget 2011, då som bisyssla under föräldraledigheten och har åtagit mig utvalda inredningsrelaterade projekt sedan dess. När föräldraledigheten var över hade jag bestämt mig för att satsa helhjärtat på att arbeta med inredning och började hösten 2015 att utbilda mig till yrkesinredare. Jag har även sammarbetspartners inom bygg, möbel och floristbranschen för att nämna några, som jag jobbar ihop med vid större projekt.

Men vem är Johanna Gilan då? Jo, Johanna Gilan det är jag. Åttiotalist, gift, mamma till tre härliga kids, inredare och passionerad kreatör. Min kreativa ådra har alltid varit den som har pulserat starkast i mitt liv, redan från ung ålder visste jag att skapande var det jag ville hålla på med. Först tog det sig uttryck genom konst och foto, sedan vidare genom styling, både av människor och miljö, och sedan vidare till att nu utbilda mig till inredare och skapa rum och miljöer med hjälp av alla dessa intressen som jag burit med mig genom livet.

Företaget jag driver åtar sig främst uppdrag inom inredning, dekor och styling i Uppsala och Stockholmsområdet med omnejd. Vid mindre uppdrag arbetar jag oftast själv, men vid större uppdrag och event så tar jag in medarbetare efter behov. Vi arbetar i första hand gentemot företag med inredning av offentlig miljö, dekor för scen, mässor och event. Vi utför även styling vid fotograferingar eller filminspelningar, både av miljö och människor. Vi åtar oss också uppdrag inom homestyling, inför försäljning eller till visningslägenheter. Och i mån av tid tar vi även emot förfrågningar från privatpersoner. 

Kul att du kikade in! Sugen på att sammarbeta? Det är bara att kontakta mig!