Tjänster

Vi erbjuder konsultation och workshops till inredningshjälp och större inredningsuppdrag.

 

KONSULTATION

Önskar ni hjälp med ett mindre specifikt inredningsrelaterat område, eller ska ni sälja er bostad och vill ha hjälp, tips och råd på plats, då ska du boka en Konsultation! En konsultation är vanligtvis en timme lång till att börja med, och under den diskuteras de saker du önskar få råd och hjälp kring. Vi kan även styla med er befintlig inredning i mån av tid, men en konsultation är främst för råd och tips. Vill ni ha hjälp att inreda se ”Inredningshjälp” nedan.

Pris Konsultation från 1250:- ink moms. BOKA!

 

INREDNINGSHJÄLP

Inredningshjälp är för dig som vill ha hjälp hemma med den inredning som du redan har, eller nyinköpt inredning, men du vill ha hjälp att få till en harmonisk helhet. Vi både stylar och möblerar om med era saker, och ger er tips och råd på saker att införskaffa eller ta bort. Ett stylingtillfälle är normalt ca 2-3 timmar långt.

Pris Inredningshjälp från 2450:- ink moms. BOKA!

 

HOMESTYLING

Homestyling innebär att vi helt eller delvis stylar er bostad inför försäljning med våra möbler och vår inredning. Vi kan antingen använda delar av er befintliga inredning och komplettera den med vår inredning, eller helt och hållet inreda bostaden från grunden. Allt för att skapa ett objekt med så hög säljpotential som möjligt! Vi gör klart bostaden inför fotograferingen, och fixar sedan också till den inför visningarna. Här gör vi en bedömning av bostaden innan pris ges.

Pris Homestyling på offert. BEGÄR OFFERT!

 

INREDNINGSUPPDRAG

Inredningsuppdrag gäller då ny inredning skall tas fram, både för privatpersoner eller offentlig miljö. Och vi kan göra allt från att ge er ritningar, moodboards och inköpslistor, till att ro i hamn hela projektet! Vi börjar alltid med att presentera ett förslag, pris för detta på offert då omfattningen kan variera stort.

Mindre projekt kan vara ett eller enstaka rum som skall göras om, och större kan var hela bostäder eller offentliga miljöer. Vi har kompetensen och kontakterna för att ta ert projekt från ritbord till verklighet. Vi kan vara er enda kontakt och sköta kontakter och fakturering med underleverantörer och hantverkare. Delfakturering tillämpas vid större projekt. Offert lämnas vi alla typer av inredningsuppdrag, och första steget är alltid att ett inredningsförslag tas fram.

Pris Inredningsuppdrag på offert. BEGÄR OFFERT!

 

MÄSS- OCH EVENTDEKOR

Vi utför även all typ av mässdekor, eventdekor och scendekorer samt levererar blomsterarrangemang och buketter i samband med detta.

Pris Mäss- och Eventdekor på offert. BEGÄR OFFERT!

 

WORKSHOP

Vi anordnar även workshops på temat Inredning och styling. Boka för ditt företag, möhippa eller kompisgäng. Vi skräddarsyr workshopen efter era önskemål! Man kan välja på aktiviteter som ”Att göra moodboards” ”Bädda snyggt” ”Skapa ett inspirationsstilleben” eller ”Gör en snygg tavelvägg” eller prova på flera av ämnena vid samma tillfälle. Det bjuds på fika och även mat kan ordnas via catering.

Pris Workshop på offert. BEGÄR OFFERT!

 

KONTAKTA OSS!

Vill du boka ett första möte för att diskutera något av ovanstående, eller har du kanske ett annat projekt i åtanke än vad som nämns ovan? Tveka då inte att KONTAKTA OSS!