Tjänster

De tjänster vi erbjuder inom inredning och styling kan enkelt delas in i tre kategorier. Konsultation, Vägledning eller Helhet.

 

Konsultation

Har du behov av hjälp med ett mindre eller mer specifikt inredningsrelaterat område, och vill ha hjälp, råd och tips på plats, då ska du boka en Konsultation! En konsultation är vanligtvis en timme till tre timmar lång till att börja med, och under den diskuteras de saker du önskar få råd och hjälp kring. Jag kan även styla med befintlig inredning. Önskar du att få ett förslag på en lösning uppritat av mig efter konsultationen kan detta också göras.

Pris konsultation från 950:- ink moms.

 

Vägledning

Har du ett lite större projekt som omfattar ett helt rum eller mer, så kanske en konsultation inte räcker, och då är nästa nivå Vägledning. Ett vägledningspaket innebär att vi tar fram ett komplett inredningsförslag åt dig. Där i får du allt du behöver för att sedan nå den målbild vi tar fram. Vi gör ett omfattande arbete med att ta fram all den handledning du behöver. Detta får du i form av moodboards, kollage med produkter samt material och färgval. Du får även planritningar och kompletta inköpslistor för de produkter du behöver köpa in. Vi ger dig också en utförlig beskrivande text där vi förklarar våra tankar med projektet och dess utförande. Detta är exempelvis perfekt att göra inför en köks- eller badrumsrenovering och liknande, när många beslut skalla fattas och man vill ha en klar bild över slutresultatet.

Vägledningspaket från 5900:- ink moms.

 

Helhet

Helhet är för dig som vill ha hjälp med ett inredningsprojekt eller styling från början till slut. Helhetspaketet innehåller allt som Vägledningspaketet innehåller. Projektet presenteras först med en presentation bestående av moodboards, kollage och produktlistor mm. Men här utför vi även hela arbetet för att nå målbilden. Alltså möblerar, stylar, bygger och monterar, allt beroende på vad projektet innefattar. Tills projektet är klart. Man kan även lägga till personal shopping och då står vi även för alla inköp.

Helhetspaket från 8900:- ink moms.

 

Homestaging

Andra tjänster vi erbjuder är Homestaging och Homestyling. Vi tar oss an allt från helmöblerade hem till helt omöblerade. Vi stylar även trädgård och utemiljö, allt för att göra ditt objekt så attraktivt som möjligt utifrån objektets förutsättningar vid en försäljning. Priset varierar utifrån objektets behov och förutsättningar. Och kom ihåg att homestaging är avdragsgillt vid försäljning, och tas upp under ”utgifter för avyttring” på skatteverkets blankett k6/k5.

Pris på förfrågan!

 

Mässdekor och Eventdekor samt blomsterarrangemang.

Vi utför även all typ av mässdekor, eventdekor och scendekorer samt levererar blomsterarrangemang och buketter i samband med detta. 

Pris på förfrågan!

 

Administration

Vi jobbar även administrativt som kreativa samordnare vid större projekt och kan vara din ”spindel i nätet” och kontaktperson för underleverantörer, för att se till att den estetiska målbilden möts av alla underleverantörer. 

Pris på förfrågan!

 

Kontakta oss! 

Vill du boka ett första möte för att diskutera något av ovanstående, eller har du kanske ett annat projekt i åtanke än vad som nämns ovan? Tveka då inte att kontakta oss!

 Vi har även goda kontakter inom, bygg, el, vvs, florist, städ, flytt mfl. och förmedlar gärna även kontakter inom dessa områden vid bokat jobb.