Tjänster

Här nedan ser ni en del av de tjänster vi erbjuder!

KONSULTATION

Önskar ni hjälp med ett mindre specifikt inredningsrelaterat område, eller ska ni sälja er bostad och vill ha hjälp, tips och råd på plats, då ska du boka en Konsultation! En konsultation är vanligtvis en timme lång till att börja med, och under den diskuteras de saker du önskar få råd och hjälp kring. Vi kan även styla med er befintlig inredning i mån av tid. Önskar ni vidare hjälp efter konsultation så ordnar vi en offert på önskat arbete.

Pris Konsultation från 1450:- ink moms.

 

STYLING

Styling är för dig som vill ha hjälp med inredning som du redan har, men vill ha vår hjälp att få till en harmonisk helhet. Vi både stylar och möblerar om med era saker, och ger er tips och råd på saker att införskaffa eller ta bort. Styling kan också bokas inför försäljning av bostad efter att en konsultation gjorts. Ett stylingtillfälle är normalt ca tre timmar långt.

Pris Styling från 2450:- ink moms.

 

HOMESTYLING

Homestyling innebär att vi helt eller delvis stylar er bostad inför försäljning med våra möbler och vår inredning. Vi kan antingen använda delar av er befintliga inredning och komplettera den med vår inredning, eller helt och hållet inreda bostaden från grunden. Allt för att skapa ett objekt med så hög säljpotential som möjligt! Vi gör klart bostaden inför fotograferingen, och fixar sedan också till den inför visningarna. Här gör vi en bedömning av bostaden innan pris ges.

Pris Homestyling från 7950:- ink moms.

 

INREDNINGSUPPDRAG

Inredningsuppdrag gäller då ny inredning skall tas fram, både för privatpersoner eller offentlig miljö. Och vi kan göra allt från att ge er ritningar, moodboards och inköpslistor, till att ro i hamn hela projektet! Vi börjar alltid med att presentera ett förslag, pris för detta på offert då omfattningen kan variera stort.

Mindre projekt kan vara ett eller enstaka rum som skall göras om, och större kan var hela bostäder eller offentliga miljöer. Vi har kompetensen och kontakterna för att ta ert projekt från ritbord till verklighet. Vi kan vara er enda kontakt och sköta kontakter och fakturering med underleverantörer och hantverkare. Delfakturering tillämpas vid större projekt. Offert lämnas vi alla typer av inredningsuppdrag, och första steget är alltid att ett inredningsförslag tas fram.

Pris Inredningsförslag från 5950:-

 

MÄSS- OCH EVENTDEKOR

Vi utför även all typ av mässdekor, eventdekor och scendekorer samt levererar blomsterarrangemang och buketter i samband med detta.

Pris på offert.

 

KONTAKTA OSS!

Vill du boka ett första möte för att diskutera något av ovanstående, eller har du kanske ett annat projekt i åtanke än vad som nämns ovan? Tveka då inte att kontakta oss!