Blogg revival

Jag tänkte att jag skulle förekomma årsdagen sedan jag bloggade sist med att hinna få upp ett nytt inlägg, så det faktiskt inte blir någon årsdag på det. Sedan jag bytte till nya siten så har jag haft lite svårt att få till det här med bloggandet. Har strulat lite med bilduppladdningen och när man har mycket att göra, en firma som växer både med anställd och större lokaler, ja då får sådant som strular stryk på foten. Och hamnar oavkortat längre ner i prioritetsordningen. Trist dock. Älskar ju att blogga!

Men! Nu ska sidan få sig en genomgång, och jag tänkte börja blogga igen och framförallt dela lite trendanalyser. Jag älskar trender! Och att analysera dem. Främst tror jag det är för att jag inte känner någon stress över dem, att följa dem eller pricka in dem. Utan jag ser dem snarare som en vitamininjektion. Edgen, det där som gör det roligt, föränderligt och i konstant rörelse som allt som är vackert är. Som livet självt! Så välkomna tillbaka!

2 kommentarer

  • Sara Woodrow says:

    Härligt! 🙌🏼 Dina blogginlägg är saknade! Varje gång jag trampar på någon smula på golvet som jag sett men inte tagit upp så tänker jag på ditt ostbågeinlägg 😂 Trampade på en nöt senast idag!